Proiectarea si designul piscinei

Asa cum o spune cel mai bine motto-ul companiei AQUA POOL SERV : este“ Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci” Noi,iubim ceea ce facem si o facem bine,iar acest lucru ne obliga sa nu plecam la drum fara un plan bine stabilit si fara a fii pregatiti pentru orice situatie care ar putea aparea.

Planificarea si proiectarea reprezinta unul din cei mai importanti pasi in executia cu succes a oricarui obiectiv planificat si noi lucram intotdeauna ideaproape cu arhitecti,proiectanti in instalatii si peisagisti.

Planificam in cel mai mic detaliu toate elementele piscinei iar la cerere putem planifica si elementele din jurul bazinului inclusiv curtea si peisajul inconjurator pentru a oferi o experienta unica si integrata in natura.

Planificarea și proictarea fiecărui obiectiv poate fii însoțită de vizualizări 3D detaliate, iar prezentările se fac de către profesionisti cu o experință îndelungată.
Proiectare piscine “Centru recreativ Legacy-Beclean,jud.Bistrita Nasaud” Proiectare de specialitate pentru instalatiile hidraulice,electrice si echipamentele piscinelor,precum si pentru toboggan de copii si zonele de hidromasaj.