Constructia Piscinelor,Saunelor si a Centrelor Spa

       Decizia construirii unei piscine fie rezidentiala,in cadrul unui hotel sau al uni centru SPA,este una foarte serioasa si importanta,iar alegerea unei echipe de specialisti in domeniu cum este AQUA POOL SERV trebuie sa fie parte din aceasta decizie.

       Compania noastra se situeaza in topul specialistilor in domeniu iar experienta si profesionalismul echipelor noastre ne diferentiaza intre acestia.
Fie ca alegeti o piscina cu canal perimetral(debordare la nivelul solului) sau cu skimmere,o piscina din beton cu finisaj vitroceramic sau portelan,una cu panouri metalice si linner,specialistii nostrii va consilieaza in gasirea celei mai bune solutii adaptate locatiei,bugetului si cerintelor d-voastra.

       Inca de la primul contact va vom consilia si va vom explica directia cea mai buna de urmat si pasii care trebuiesc parcursi pentru a avea un produs finit perfect vizual si functional.

       Experienta in domeniu ne recomanda si ne face un partener de incredere pentru construirea unei piscine mici de casa sau a unei piscine mari de hotel.Crezul nostru este “ Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci”.
Noi iubim cu adevarat ceea ce face, si prin urmare, fiti siguri ca expertii nostri va vor indeplini dorintele si vor proiecta piscina pe care mereu v-ați dorit-o!

        Dupa proiectarea si construirea piscinei oferim clientilor nostri posibilitatea de a achizitiona un abonament de intretinere care include:

• Servicii de intretinere complete a sistemului de circulatiei, filtrare si de incalzire;
• Reactie in timp util si indepartare rapida in caz de probleme;
• Intretinerea calitatii apei prin utilizarea solutiilor chimice de inalta calitate;
• Curatarea bazinului si pregatirea acestuia pentru sezonul de iarna si pentru cel estival