Despre noi

AQUA POOL SERV companie integral romaneasca specializata in constructia si intretinerea piscinelor,saunelor si a centrelor SPA. Cu o echipa formata din specialisti in executia si intretinerea piscinelor avand experienta profesionala in domeniu de peste 7 ani.

CREZUL COMPANIEI NOASTRE ESTE - “Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci”, SI CREDETI-NE CA NOI IUBIM CU ADEVARAT CEEA CE FACEM ,ASA INCAT PRODUSUL FINIT ESTE UNUL EXTRAORDINAR .

Suntem furnizori directi ai celor mai importanti producatori din lume de echipamente si accesorii pentru piscine, saune, centre SPA si aqua park-uri,asfel va asiguram ca preturile noastre sunt printre cele mai mici din piata.Printre producatorii pe care ii reprezentam se numara :

- Astral Pool – Spania
- Geho-Aqua - Industries-Austria
- Harvia – Finlanda
- Vidrepur – Spania
- Ezarri – Spania
- Etatron – Italia
- Polin - Turcia

Aqua Pool Serv va pune la dispozitie solutii complete de consultanta, proiectare si executie pentru piscine publice sau rezidentiale, centre SPA si aquapark-uri.
      Cu o experienta de peste 7 ani acumulata pe piata de profil din Romania si cu specializari in cadrul programelor de training ale producatorilor , echipele noastre de specialisti va vor asigura inca de la inceputul colaborarii cele mai bune variante in vederea alegerii tipului de piscina (constructie din beton placat cu vitroceramica sau panouri metalice acoperite cu folie PVC- liner), a sistemului de filtrare (cu canal perimetral sau cu skimmer), a design-ului si a finisajelor.

Va asiguram de profesionalism,deschidere si atentie catre nevoile d-voastra inca de la prima comunicare si oferta de buget.Proiectarea si executia proiectului d-voastra se realizeaza cu proiectanti specialisti in instalatii si arhitectura si cu o echipa unita de executie,pentru a furniza un produs finit de inalta calitate.

Componentele formulei noastre de succes sunt:
• Lucru cu materiale de înaltă calitate de la producători mondiali;
• Echipa specialiști cu experiență și creșterea calificării acestora;
• Prețuri competitive;
• Corectitudine maximă față de cerințele clientului;
• Calitate perfectă și service în garanție.
• Mentenanta post si in timpul garantiei.